Booking
FysioVang

BOOKING

COVID-19

Hvis du mistænker at kunne være smittet med Covid-19 må du ikke komme til behandling. Jeg følger sundhedsstyrelsens retningslinjer og beder dig medbringe og bruge mundbind, når vi er tæt på hinanden og jeg bærer ligeledes maske eller visir. Alle berøringsflader rengøres mellem behandlingerne og der luftes godt ud. Der er er sprit på klinikken, og du bedes spritte hænder før og efter behandling.

Alle behandlinger indeholder samtale, fysioterapeutisk undersøgelse og vurdering. Afhængig af behov, ønsker og problem indgår manuel behandling, øvelsesterapi og biodynamisk kranio-sacral terapi.

Jeg praktiserer udenfor sygesikringen, dvs at den offentlige sygesikring ikke giver tilskud til behandlingen. Du behøver således ikke at få en henvisning fra din læge, men du kan stadig på tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem.

Har du en sundhedsforsikring er det muligt at de vil dække behandlingen helt eller delvist. Ofte vil de kræve en henvisning fra din læge for at ville dække omkostninger. Kontakt evt. dit forsikringsselskab for nærmere information. Skulle de dække afholder du selv afregningen med forsikringen.

Hvis der ikke er tider, der passer dig, er du velkommen til at kontakte mig, så vil jeg prøve at finde en tid til dig.

BEHANDLINGFørste behandling..........................700,-

Normal behandling..........................650,-

Kort behandling.............................450,-

UGENTLIG HOLDTRÆNINGPr. gang......................................140,-

SYGEFORSIKRING DANMARK

Giver tilskud til fysioterapi


Første konsultation.........................133,-

Efterfølgende behandling...................88,-

Holdtræning (maks 50% egenudgiften).....59,-